
NEA
OLIVENET ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΝΕA Εντομοστεγή Δίχτυα Olivenet8 Ιουλίου 2021 - 18:06OLIVENET ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΝΕΟ ελαιόδιχτο EXTRA31 Αυγούστου 2020 - 14:46OLIVENET Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ
Εξαιρετική η παρουσία της Olivenet στην Agrotica 20206 Φεβρουαρίου 2020 - 21:44
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου χωρίς έγγραφη άδεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
OLIVENET ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ
Άγιοι Δέκα, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ. 70012
Άγιοι Δέκα, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ. 70012
Τηλ. 28920 31103
Fax: 28920 31838
Fax: 28920 31838
Όροι Χρήσης
Πολιτική Απορρήτου & CookiesCalendar
Δ | Τ | Τ | Π | Π | Σ | Κ |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |

Το μάζεμα της ελιάς κατά καιρούς στην Κρήτη.
Τα παλιά χρόνια, το μάζεμα της ελιάς, όπως και η καλλιέργειά της ήταν οικογενειακή υπόθεση. Σιγά-σιγά, οι συνθήκες άλλαξαν. Οι ελαιοπαραγωγοί προσπαθούν να εισάγουν σύγχρονες μεθόδους συγκομιδής των καλλιεργειών, που θα μειώσουν τα εργατικά χέρια και θα αυξήσουν την παραγωγή.
Κάπου εδώ ξεκινάει ένα ιστορικό ταξίδι από την Olivenet, όπου θα σας εξιστορήσει το λιομάζεμα* στην Κρήτη – τεχνικές που εφαρμόζονταν σε κάθε λιοστάσι* από την παλιά εποχή μέχρι και σήμερα.
Περισσότερα
H ελιά θα είναι πάντα εδώ.
Το μάζεμα της ελιάς σε ένα εκπληκτικό βίντεο για μια ελληνική παράδοση αιώνων
Ένα υπέροχο οπτικό ταξίδι στους ελαιώνες της Κρήτης γεμάτο συγκίνηση και εικόνες από Ελλάδα. «η ελιά θα είναι πάντα εδώ» ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους.
Περισσότερα
Οδηγίες για την ελαιοσυλλογή και τη διαχείριση ελιάς προς τους παραγωγούς.
Πλήρης οδηγός με όλες τις ορθές πρακτικές που πρέπει να ακολουθεί ο ελαιοπαραγωγός από τον αγρό μέχρι το ελαιουργείο στην παραγωγική διαδικασία του ελαιόλαδου.
Εν όψει της επικείμενης έναρξης συγκομιδής του ελαιόκαρπου η OLIVENET έχει συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες προς τους ελαιοκαλλιεργητές, λαμβάνοντας θέση στην περιοχή αρμοδιότητάς της προκειμένου να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου.
Περισσότερα