Τα υψηλής πυκνότητας μονόινα δίχτυα πολυαιθυλενίου της Olivenet, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των πλαστικών, καλύπτουν μια ποικιλία εφαρμογών, από ανοιχτό πεδίο προστασίας καλλιεργειών έως την οικοδόμηση έργων.

Δίχτυ Συλλογής Ελιών

δίχτυα ελαιοσυλλογής

Το δίχτυ ελαιοσυλλογής της Olivenet είναι
το πιο ενισχυμένο της αγοράς,
υψηλής ποιότητας και ελεγμένο
βάση διεθνών προδιαγραφών.
Είναι εύκολο στη χρήση του, ελαφρύ αλλά
και πυκνό για να μην χάνεται
ούτε μια ελιά από την ελαιοσυλλογή σας.
Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε βαριές χρήσεις
και σκληρές συνθήκες εδάφους.

Δίχτυ Μόνιμης Στρώσης

Το δίχτυ Μόνιμης τοποθέτησης της Olivenet χρησιμοποιείται για τη συλλογή-μάζεμα
του καρπού της ελιάς και άλλων καρπών
που έχουν προέλθει από φυσική πτώση.
Το ελαιόδιχτο Μόνιμης στρώσης της Olivenet, διαθέτει ενισχύσεις με
πυκνή πλέξη κατά μήκος του διχτυού,
για μεγαλύτερη σταθερότητα και
αντοχή στο τράβηγμα.

Διχτυωτό Σακί Ελαιοσυλλογής

διχτυωτό σακί ελαιοσυλλογής

Η Olivenet διαθέτει οικολογικά σακιά συλλογής ελιών από δίχτυ άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Πρόκειται για τα  κατάλληλα σακιά για το μάζεμα ελιάς  καθώς έχουν έγκριση χρήσης για τρόφιμα διότι δεν αφήνουν πλαστικοποιητές. Πρόκειται για τους κατάλληλους σάκους αποθήκευσης και μεταφοράς της ελιάς από το χωράφι στο ελαιοτριβείο.

Δίχτυ Αντιχαλαζικό

Tο αντιχαλαζικό δίχτυ της Olivenet, παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΛΓΑ. Διαθέτει τριπλή ενίσχυση ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παραγωγού, παρέχοντας για πολλά χρόνια εγγυημένη προστασία από την χαλαζόπτωση. Πρόκειται το κατάλληλο δίχτυ προστασίας σταφυλιών και άλλων δενδρωδών καλλιεργειών από το χαλάζι και την έντονη βροχόπτωση.

Αντιανεμικό Δίχτυ

Ο ανεμοφράκτης της Olivenet χρησιμοποιείται για την προστασία από τον αέρα, τους δυνατούς ανέμους και μαΐστρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δίχτυ περίφραξης.

Δίχτυ Σκίασης

Το δίχτυ σκίασης της Olivenet, προστατεύει τις καλλιέργειες από τον ήλιο, την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα Σκίαστρα φυτών/Λαχανικών της Olivenet δημιουργούν ένα ιδανικό μικρο-κλίμα προστασίας που επιτρέπει σε σπορές, φρούτα, λαχανικά, φυτά σε γλάστρες και λουλούδια να ευδοκιμήσουν.

Δίχτυ Καρπουζιού

Το δίχτυ προστασίας καλλιεργειών της Olivenet χρησιμοποιείται για την προστασία της καλλιέργειας καρπουζιού από τις καιρικές συνθήκες αλλά κυρίως από τον άνεμο. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η  δημιουργία μικροκλίματος γύρω από την καλλιέργεια ώστε να μην παρεμποδίζεται η  ανάπτυξη της.

Εντομοστεγή Δίχτυα

Τα εντομοστεγή δίχτυα της Olivenet είναι η λύση για την φυτοπροστασία τόσο των θερμοκηπίων όσο και των υπαίθριων καλλιεργειών από έντομα τα οποία βλάπτουν την διαδικασία παραγωγής και συγκομιδής καρπών.

Δίχτυ Οικοδομικής Προστασίας

Τo δίχτυ προστασίας της Olivenet χρησιμοποιείται στην οικοδομική βιομηχανία για την προστασία σε σκαλωσιές.

Δίχτυ Οδικής Προστασίας

Το Δίχτυ Σήμανσης Κινδύνων της Olivenet χρησιμοποιείται στον τομέα των κατασκευών και σε εργοτάξια για περίφραξη και σήμανση. Το προστατευτικό αυτό δίχτυ ασφαλείας είναι το κατάλληλο προϊόν για τη σήμανση κινδύνων σε έργα, κυρίως στους οδικούς άξονες.

Δίχτυ Σκίασης Πάρκινγκ

Δίχτυ στάθμευσης έναντι της UV ηλιακής ακτινοβολίας, κατάλληλο για χρήση σε στέγαστρα λόγω της πυκνής πλέξης και με υψηλού δείκτη σκίασης. Απελευθερώνει το ζεστό αέρα μέσα από την ειδική δομή του και παρέχει αισθητή διαφορά θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να προστατεύει το χρώμα του στεγαζόμενου οχήματος/αυτοκινήτου και το εσωτερικό του.