Σταθερή η παρουσία της OLIVENET – Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ στην 27η έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού & εφοδίων

Για πολλοστή φορά η OLIVENETΣ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ έκανε αισθητή την παρουσία της στην Agrotica, σημειώνοντας υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό της. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι η Olivenet δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις.

Read more

Η Olivenet συμμετέχει από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στην έκθεση Agrotica 2018

1 - 4 |2| 2018

Συμμετέχουμε για πολλοστή φορά στην μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA στις 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στο περίπτερο 2 – σταντ 28 και να σας ενημερώσουμε για τα  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ υψηλής ποιότητος της OLIVENET.

Read more

Η Olivenet συμμετέχει 28 έως 31 Ιανουαρίου στην έκθεση Agrotica 2016

28 - 31 |1| 2016

Συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA στις 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο 2 – σταντ 28 να γνωριστούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τα υψηλής ποιότητος προϊόντα της Olivenet.

Read more

Αντιχαλαζικά δίχτυα

Ο ΕΛΓΑ επιχορηγεί προγράμματα εγκατάστασης Αντιχαλαζικών Διχτυών

Ο ΕΛΓΑ στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι με γνώμονα την αρχή ότι «η πρόληψη αποτελεί επένδυση» και στην προσπάθειά του να συμβάλει σοβαρά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, επιχορηγεί προγράμματα εγκατάστασης μέσων ενεργητικής προστασίας, προκειμένου να προστατεύσει αποτελεσματικά την αγροτική παραγωγή από φυσικούς κινδύνους (χαλάζι, υπερβολικές και άκαιρες βροχοπτώσεις, παγετό).
Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 22-01-2015 θα καταβληθεί το ποσό των 255.600€ σε παραγωγούς που εγκατέστησαν στα κτήματά τους
Read more